BALANCE

TAFELMASSAGE

 

Neem voor een uitgebreide toelichting op de verschillende massagevormen telefonisch contact op met Verwer Massagetherapie (+31 (0)6 10 02 89 21 ).

 

De tafelmassages vinden plaats in een ruimte van Personal training & Lifestyle

te Nieuwegein.

 

KLACHTENBEHANDELING

Door stress ontstaan er klachten in het bovenste gedeelte van de rug. Denk hierbij aan nekklachten en pijn tussen schouderbladen, vaak, met hoofdpijn als gevolg. Bij deze therapie wordt tevens de onderrug behandeld, omdat alle spieren met elkaar in contact staan. De onderrug kan middels massage of andere technieken (bijvoorbeeld het opheffen van bekkenscheefstand of beenlengteverschil) behandeld worden. Dit is een intensieve maar zeer effectieve therapie, waarbij in korte tijd al verlichting op kan treden.

 

Duur behandeling: 30 minuten

 

TENNISARM THERAPIE

Oorzaak van klachten bij een tennisarm komt veelal uit de schouders. Omdat de kans op herhaling het grootst is als alleen de aangedane plek wordt behandeld, worden bij deze vorm de bovenarm, onderarm en bovenrug gemasseerd. Tevens kan de tennisarm worden getaped. Het is aan te raden meerdere behandelingen te ondergaan om de klachten zo effectief en snel mogelijk te verlichten en/of te verhelpen.

 

Duur behandeling: 20 minuten

 

FIBROMYALGIE MASSAGE

Hoofdpijn, vermoeidheid, slaapstoornissen, stemmingswisselingen... Dit is slechts een kleine greep uit de vele klachten die Fibromyalgie kent. Deze klachten zorgen ervoor dat het lichaam nooit helemaal de gelegenheid krijgt om te herstellen. Recent onderzoek heeft aangetoond dat een gerichte massage kan helpen om de balans terug te brengen en het lichaam meer rust te geven. Het doel is om het lymfesysteem te versterken en spierkrampen en stijfheid te verlichten.

 

Duur behandeling: 40 minuten

 

ONTSPANNINGSMASSAGE

De ontspanningsmassage is een massage met een kalmerende, rustgevende werking. Deze massage kan worden gegeven over de gehele achterkant van het lichaam of op een deel van het lichaam. Geeft niet alleen verlichting bij stress maar geeft vooral meer energie.

 

Duur behandeling: 60 minuten voor het hele lichaam | 30 minuten voor een deel van het lichaam.

 

HOTSTONE MASSAGE

Een hotstone massage is een massage van het hele lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius. Vooral bij koudere weersomstandigheden is dit een prettige ontspannende massage. De warmte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De spieren worden met de stenen en warme olie gemasseerd. De hotstone massage verlicht spanningen en je ervaart meer energie nadien.

 

Duur behandeling: 60 minuten

 

 

 

 

 

Bezoekadres:

Ratelaar 93

3434 EZ  NIEUWEGEIN

 

 

Contactformulier

Route beschrijving

Kvk 64207722

 

+31 (0)6 10 02 89 21

info@verwermassagetherapie.nl